альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Увага! З 26 листопада рух по вулиці Київській буде обмежено

Комунальне підприємство «Водопостачання м. Вознесенська»  повідомляє, що з 26.11.2018року розпочнуться роботи по «Реконструкції напірного каналізаційного колектора по вул. Київська на ділянці від  вул. Осипенка до вул. Танасчишина в м. Вознесенськ Миколаївської області».

В зв’язку з проведенням вище вказаних робіт, рух транспорту по вул. Київській буде здійснюватися згідно Робочого проекту «Організація та безпека дорожнього руху»:

Основний маршрут об'їзду починається від перехрестя вул. Київської та вул. Осипенка та призначений для відведення транспортного потоку, який рухається з боку м.Первомайська, з вул. Київської на інші вулиці м.Вознесенська.

Маршрут об'їзду з боку м. Первомайська в напрямку м. Миколаєва: вул. Київська - вул. Осипенка - вул. Соборності – вул. Танасчишина - вул. Київська.

Маршрут об'їзду з боку м. Первомайська в напрямку м. Одеси: вул. Київська - вул. Осипенка – вул. Соборності – вул. Михайлівська – пров. Бузьких Козаків – вул. Маріїнська – вул. Одеська.

Рух транспорту з боку м. Миколаєва та м. Одеси в напрямку м. Первомайськ здійснюється без об’їзду. Для цього напрямку транспортного потоку діють обмеження, передбачені тимчасовими ТЗ ОДР, пов’язані із повним або частковим виїздом на смугу зустрічного руху.

КП «Водопостачання м. Вознесенська»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.11.2018 0 1 763
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно