альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

Щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва, котре щорічно відзначається 9 листопада.

Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби та традиції українського народу. Ваш вагомий внесок у розвиток національної культури заслуговує на слова щирої вдячності! Своєю плідною творчою працею ви звеличуєте не лише наш край, примножуєте не лише особисті успіхи, а і збагачуєте українську культуру загалом.

Ваша творчість як невичерпне джерело: вона розвивається, активно пропагується, збагачується та дарується громаді. І немає значення, чи займаєтеся ви цим професійно, чи здійснюєте аматорську діяльність. Важливо те, що ви це робите від щирого серця, не зважаючи на зайнятість, турботи, не завжди достойно оцінену працю.

Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість, натхнення і життєві перемоги. Зі святом!

Міський голова Віталій Луков,

секретар міської ради Лариса Торжинська

скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно