альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Спортивне свято Незалежності

Для шанувальників здорового способу життя до Дня Незалежності України комунальною організацією ВМЦФЗН «Спорт для всіх» були проведені спортивні заходи у чотирьох локаціях міста.

На міському стадіоні о 10:00 відбулось відкриття традиційного Кубка міста з футболу. У змаганні взяли участь 5 команд: «Артсклад», «Ветеран», «Мікс», «13-й район», «Зорі над Бугом». Усіх учасників та вболівальників, яких, нажаль, виявилось не так багато, привітав із Днем Незалежності міський голова Віталій Луков. Як і минулого року в напруженій боротьбі перемогу та Кубок Незалежності здобула команда «Ветеран». Другими стали команда «Артсклад», а бронзові нагороди забрали гравці команди «Зорі над Бугом».

Протягом тижня на корті вознесенського стадіону змагались тенісисти. Зареєструвались до участі 8 спортсменів. Змагання проходили за круговою системою, тобто кожен гравець повинен зіграти з кожним. За сумою набраних очок на третій сходинці опинився Матієк Микола, на другому місці – Гришагін Олег, а першще місце посів, як і минулого року, Середін Олексій.

Також о 10:00 годині на набережній річки Мертвовод розпочали свої змагання любителі класного літнього виду спорту – пляжного волейболу. За підсумками ігор на першій сходинці з золотими медалями опинилась  команда «Блискавка», на другому місці – команда «Сокіл», а третіми стали гравці команди «Дорошівка». Команди були нагородженні грамотами та медалями.

Не менш цікавими виявились і змагання з паркового волейболу, які проводились серед юніорів у спортивному залі Вознесенської ДЮСШ. Команди складались із трьох гравців: 1 юнак та 2 дівчини. Золоті нагороди забрали Бідочка Ю., Заремба Л., Строкоус О. Зі сріблом закінчили змагання Баланюк М., Скакунова В., Арташ Л. На третьому місці опинились Смолін А., Стрельникова В., Окапська А.

Започаткований у минулому році Кубок Незалежності зі стрітболу цього року відбувся також на Північному мікрорайоні нашого міста. Розпочалися змагання о 16:00 з урочистого відкриття. Директор КО ВМЦФЗН «Спорт для всіх» Іван Алексєєв привітав присутніх на заході зі святом, після чого команди почали боротьбу. У перервах між іграми серед молодших та дорослих вболівальників проводились конкурси. Серед дітей переможцем став Гамов Володимир – внук нашого земляка Володимира Гамова, який 24 червня у курортному місті Пула (Хорватія) на баскетбольному чемпіонаті Європи серед ветеранів у категорії 65+ став найкориснішим гравцем чемпіонату та здобув титул MVP. Цікавою вийшла боротьба у конкурсі серед дорослих. М’яч для свого сина, закинувши 3 рази з 5 кидків, виграла Курінна Ольга.

Кожна гра на стрітбольному майданчику була напруженою та цікавою. Усі команди були достойними отримати кубок, але все ж забрати його до наступного року вдалось команді «ІІІ район». Трошки не вистачило досвіду молодій команді «Поні», вони не змогли обіграти переможців і отримали срібні нагороди. Бронзу вибороли службовці ВЧ 2920 – команда «Тунгус». Команда БК «Прибужани» вже вдруге змагається із вознесенськими командами і склали їм гідну конкуренцію.

Після завершення останньої гри серед гравців відбувся конкурс, у якому визначився найвлучніший гравець Кубка. За хвилину з-за дуги потрібно було влучити у кошик якнайбільше разів. Кожна команда вибрала свого представника. Після першого кола виявили двох фіналістів: Назарька Андрія (БК «Прибужани») та Загребельного Романа («ІІІ район»). Три раунди знадобилось хлопцям, щоб виявити хто ж влучніший. У першому раунді нічия 2:2, у другому – 1:1. У вирішальному третьому раунді інтрига була до останнього кидка, але Андрій не закинув у своїй останній спробі й з рахунком 4:5 поступився Роману, який і став переможцем.

Вітаємо всіх учасників змагань, глядачів та читачів із ХХVІІ річницею Незалежності України. Бажаємо бути здоровими і сильними. Ведіть здоровий спосіб життя. Привчайте до нього своїх дітей та онуків. Будуть здорові й сильні вони – буде сильна й незалежна і Україна!

Зі святом!

КО ВМЦ ФЗН «Спорт для всіх»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 27.08.2018 0 1 564
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно