альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Семінар із Традиційного карате

В м. Кропивницький, 3-5 серпня, відбувся літній навчально-методичний семінар-практикум із традиційного карате. Це щорічній семінар Національної Федерації для тренерів, суддів та провідних спортсменів. Проводив семінар Президент Національної федерації традиційного карате України, учень сенсея Нішіями, володар 6-го Дану сенсей Володимир Савченко.

В делегацію Миколаївської області на цьому заході входили представники всіх клубів нашого регіону, в яких практикується традиційне карате. Це тренери та спортсмені з Миколаєва, Вознесенська, Южноукраїнська. Вознесенський клуб традиційного карате-до «Дай-Цзі  представляли Фадєєв Віктор, Юдова Діана і Таричева Ольга.

Протягом трьох днів на ранкових та вечірніх тренуваннях, кожне з яких тривало біля трьох годин, розбиралися: техніка виконання ката та куміте, оцінювання її на змаганнях з традиційного карате, та методика викладання карате для спортсменів різного рівня підготовки. По закінченню семінару були проведені тестування та екзамени.

Дуже вдало цей семінар пройшов для наших дівчат. Ольга і Діана довго готувалися до цієї події. Адже на цьому семінарі вони успішно пройшли найважливіший екзамен в житті будь-якого каратиста. Діана Юдова та Ольга Таричева отримали Чорні Пояси з традиційного карате та майстерську ступінь 1-й Дан WTKF. Детальніше про дівчат і їх шлях у вивченні карате в наступному матеріалі.

                                                                                                                                             Фадєєв Віктор

На фото: Делегація Миколаївської області ( з ліва на право: Кудрич Дмитро, Таричева Ольга, Фадєєв Віктор, Прокоф’єв Михайло, Адєєв Віктор, Юдова Діана, Райчо Сергій)

скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.08.2018 0 2 247
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно