альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Наші тренери перемагають!

У селі Рибаківка на базі відпочинку «Південна» 5 червня стартував чемпіонат України зі спортивної боротьби серед ветеранів. Чемпіонат зібрав близько 80 учасників із усіх областей України. Першими змагання розпочали борці греко-римського стилю. Змагалися борці віком від 35-ти років і старші.

Аксакалу змагань - Володимиру Зубченку з Луганська 76-ть років! Серед учасників змагань також були восьмиразовий чемпіон світу Володимир Нилипюк з Луцька, багаторазовий призер чемпіонатів світу з боротьби греко-римської, вільної, самбо та дзюдо черкащанин - Ігор Корольков. Неодноразовий чемпіон світу Лев Воронін з Києва. Багаторазовий призер світу Сергій Ратушняк з Вінниці. 

Але найкращим у вазі 100 кг став Матіїв Володимир Михайлович, який посів перше місце на чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед ветеранів і підтвердив, що є фахівцем високого рівня. Ще одне підтвердження цьому – це виступ учня Володимира Михайловича, а за одно і тренера нашої команди, Сорочана Геннадія Олександровича, який виборов друге місце у вазі 78 кг.

Наші борці проявили себе. Показали відвагу та мужність, характер та волю!

Вітаємо наших тренерів! Ви є гордістю для нашої команди та нашого міста! Так тримати, чемпіони! Бажаємо Вам успіхів, перемог та виростити не одного Чемпіона Олімпійських Ігор!

КО ВМЦ ФЗН «Спорт для всіх»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.06.2018 0 2 121
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно