альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Ранкові святкові заходи ІІІ дня 223-ї річниці міста Вознесенська

Зранку, 19 травня, крім масштабної велогонки «Соколині перегони» у місті відбувалося дуже багато спортивних заходів. У турнірі зі стрітболу брали участь 6 місцевих команд, призові місця посіли: 1 місце - Завірюха І., Рижков С., Андрієв Д.; 2 місце - Діброва Я., Полюхович В., Бичка Ю.; 3 місце - Тодорашко Г., Царенко А. та Басін І. У парку Січової Слави дівчата із 7-ми команд із Вознесенська та Южноукраїнська грали у пляжний волейбол (1 місце - Заремба Є., Бандура А.; 2 місце - Чорноморець Н., Шевченко Є.; 3 місце Скакунова В. та Стрельнікова В.). Не менш запеклим був шаховий турнір, перемогу у якому здобули учні Вознесенської гімназії №1 Ясеницький С., Крижановський І. та Лобанов Д. В цей же час на площі Центральній можна було прогулятися по ярмарку птахів, хлібобулочних виробів та виробів народник майстрів. Скуштувати смачного млинця, придбати яскравого папугу, дружелюбного пса, ляльку ручної роботи чи український віночок.

Наостанок на вознесенців та гостей міста чекали справжні чоловічі розваги – турнір з армреслінгу та богатирські ігри на Кубок Куцепалова В.М. 17 мужніх представників сильної половини людства змагались у 4 конкурсах: підняття колоди вагою близько 70 кг, тяга карети швидкої допомоги, «прогулянка фермера» та перекачування автомобільної шини, вага якої складає 350 кг!

У турнірі з армреслінгу переможцем став Лисенко С. з міста Южноукраїнськ. Поступилися силачу у першості на турнірі Мосінов Д. та Піпія Г. За підсумками богатирських ігор призові місця посіли Мосінов М. (м. Вознесенськ), Лисенко Є. та Флоренко М. (м. Южноукраїнськ).

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.05.2018 0 1 322
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно