альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

«Повір у себе і в тебе повірять інші»

У місті Вознесенську 17 травня 2018 року пройшла ІІІ міська Спартакіада з рекреаційних видів спорту серед людей з інвалідністю під гаслом «Повір у себе і в тебе повірять інші» в рамках заходів до Дня міста.

Понад вісімдесят осіб, членів Вознесенської міської громадської організації «СОІУ», та інших інвалідних організацій міста зібралися на міському стадіоні, щоб взяти участь у змаганнях.

Свято відкрив дитячий танцювальний колектив «Комплімент» керівник – Петрова Катерина.

На заході виступили і привітали присутніх міський голова – Луков В.Д., начальник Управління соціального захисту населення – Шишляннікова І.А., голова Миколаївської обласної організації «СОІУ» - Степаненко О.Г. Вони відзначили, що для людей з інвалідністю головне в житті не тільки змагання, а й  активне дозвілля та спілкування.

Після виконання учасниками та гостями змагань Державного Гімну України та Гімну Вознесенська до присутніх звернулась організатор Спартакіади, голова ГО Вознесенської міської організації «СОІУ», головний суддя – Кривоносова В.А., яка оголосила про відкриття спартакіади та ознайомила присутніх з умовами проведення змагань.

У програмі спартакіаді були змагання з п’яти видів спорту: городки, бочча, кеглі, баскетбол, дартс.

Таким чином, люди з інвалідністю без обмеження у віці, змогли проявити себе у спорті.

Судили змагання тренера – викладачі ДЮСШ – Клименко Ольга, Захарченко Інна, Щепанівськай Юрій та випускниці і гордість ДЮСШ – Шевченко Єлизавета і Заремба Єлизавета.

За підсумками заходу у змаганнях переможцями стали:

  • дартс – 1 місце Кобилецький Вадим, 2 місце Комарова Надія, 3 місце Тремба Андрій;
  • городки – 1 місце Рубіс Андрій, 2 місце Костенко Максим, 3 місце Бровко Денис;
  • кеглі – 1 місце Вільчак Катерина, 2 місце Кузменко Галина, 3 місце Рубіс Андрій;
  • баскетбол – 1 місце Нелюбов Михайло, 2місце Баранов Сергій, 3місце Віннічук Іван;
  • бочча командна гра – 1 місце команда Вознесенського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Миколаївської області: Мусенко Віктор, Шарапов Володимир, Шарапова Марина; 2 місце команда ГО Вознесенської міської організації «Союз осіб з інвалідністю Україна» - Богза Алеся, Кузменко Галина, Нелюбов Михайло; 3 місце команда геріатричного пансіонату міста Вознесенська – Ларченко Валентин, Грицевич Михайло, Лопушинський Микола.

Заступник міського голови - Путій В.Ю. та голова Миколаївської обласної організації «СОІУ» - Степаненко О.Г. урочисто нагородили почесними грамотами та медалями за ІІ та ІІІ місця переможців змагань. За І місце переможців нагородив міський голова Луков В.Д. під час заключного урочистого заходу до Дня міста.

Всі учасники спартакіади продемонстрували волю і прагнення до перемоги, але головною перемогою спортсменів стала дружба, яка їх об’єднала.

Для людей з інвалідністю захід став справжнім святом, а також вони мали чудову нагоду обмінятися своїми враженнями в дружніх бесідах під час фуршету, який відбувся відразу після закриття спартакіади.

Участь у подібних заходах сприяє соціальній адаптації, реабілітації людей з інвалідністю, формує у них потребу до систематичних занять фізичною культурою і спортом, прагнення до здорового способу жаття, а також наповнюють їх життя позитивними емоціями.

Велика подяка міській владі на чолі з міським головою Луковим В.Д. за підтримку та допомогу в проведені заходу.

Низький уклін приватним підприємцям: Пакіян В.М., Цеплому Д.М., Гулорадову А.Г., Хачиян Ю. Б., директору Вознесенського ринку – Кострикіной Г.В., директору Вознесенського хлібозаводу – Антиповій Л.І., головному редактору газети «День за днем» - Туркоман Т.М., колективу міського стадіону,

Директору КУ «Вознесенського територіального центру» - Коваленко Л.О. та нашому незмінному помічнику і пораднику організатору культурно-дозвіллевої  діяльності відділення денного перебування – Гачук Г.О.

Голова ГО «ВМО ВО «СОІУ» Кривоносова В.А.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.05.2018 0 1 746
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно