альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Чемпіонат України 2018 з традиційного карате

В останні дні квітня, з 27 по 30 число в новітній столиці спортивної України місті Кропивницький відбувся ювілейний 25 Національний Чемпіонат з Традиційного карате. Змагання проходили в Хомбу-Додзьо (головному залі) Національної Федерації Традиційного Карате-До України.

Як завжди протягом останніх 20 років в цьому турнірі взяла участь у складі збірної Миколаївської області і команда нашого міста. Вознесенськ представляли вісім спортсменів: Горшньов Вадим, Євтушенко Максим, Євтушенко Олександра, Кочуг Катерина, Кочуг Вікторія, Дудник Дар’я, Юдова Діана, Таричева Ольга. Всі каратисти є членами клубу традиційного карате «Дай-Цзі». Готували команду до виступів тренера: Фадєєв Віктор та Михайлов Сергій.

З огляду на останні роки це був дуже гарний, хоч і не найкращий турнір. Майже всі наші спортсмени отримали нагороди в різних видах змагань у своїх вікових категоріях. Ми завоювали шість нагород в різних видах та розділах програми змагань. Кращим спортсменом виявилася Таричева Ольга, яка завоювала три нагороди: срібло в Ката, та бронзу в Фуку-Го та Куміте. Срібло та друге місце також завоювала в Фуку-Го в своїй віковій категорії Кочуг Катерина. Бронзу в ЕН-БУ вибороли Кочуг Вікторія, Євтушенко Максим, Юдова Діана, Горшньов Вадим.

Але запам’ятається ця подорож для нашої команди не тільки змаганнями і нагородами, а й тим, де жила команда на цьому турнірі. А жили спортсмени безпосередньо в Хомбу-Додьзе, у зоні відпочинку та підготовки національної збірної з традиційного карате. Там є все, що потрібно спортсмену: затишні кімнати відпочинку де всі меблі, стеля та стіни виконані з натурального дерева різних порід , в яких діє автономна система опалення. Просторі роздягальні, душові кімнати, в яких задля зручності спортсменів влаштовано теплу підлогу, кухня зі всіма зручностями, та конференц-зал на 30 осіб.

І це при тому, що сам Хомбу-Додзьо є найкращим залом зі східних єдиноборств в Україні. Крім цього є ще один зал для напрацювання техніки кидків, повністю вкритий матами. До речі, ця особливість всім дуже сподобалася.

Підготовка наших спортсменів до змагань починалася о 6.30 ранку, а ввечері тривала до 24 годин. Розташування в комплексі, коли для початку тренувань потрібно було лише спуститися з другого поверху на перший давало змогу це робити. Недарма його називають «Окінава в Україні».

На останок, сам комплекс стоїть посеред зеленої зони міста Кропивницький, в Дендропарку, що дає змогу проводити також і тренування під відкритим небом.

Нашим спортсменам все дуже сподобалося. Вони були задоволені і на наступних змаганнях бажали би також жити в цьому місці.

                                                                                                                              Віктор Фадєєв

скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.05.2018 0 1 220
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно