альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Завершився другий вид Спартакіади з волейболу

Згідно з календарем відбулися змагання другого виду Спартакіади з волейболу. Змагання проводилися за круговою системою . В кожному турі змагань на полі точилася запекла боротьба за перемогу. Всі команди продемонстрували добру фізичну та тактичну підготовку.

Хочеться відмітити гру молодої , амбіційної команди с. Новогригоріка. Це дійсно команда, яка продемонструвала колективну ,красиву гру. За цією командою майбутнє. Не сиріє  порох в команди «Ветеран», яка продемонструвала добру технічну підготовку, але в команди не вистачило трішечки фізичної підготовки.  Команда «Мікс» - це наймолодша команда . В складі якої грають молоді гравці, яким потрібно ще добре попрацювати , як над технікою так і над тактикою гри у волейбол.

Щодо лідерів змагань команд «Зорі над Бугом» та «Освіта», то це на сьогоднішній день дійсно лідери волейболу. В останньому турі ці команди зійшлися в боротьбі за перемогу. Команда «Освіти» переоцінила свої можливості і поступилася в напруженій боротьбі команді «Зорі над Бугом» з рахунком 3-1. Отже, переможцем в змаганнях з волейболу стала команда «Зорі над Бугом». Друге місце команда Освіта», третє  с. Новогригоріка.

Хочеться подякувати директорам ЗОШ 7 та ДЮСШ І. В. Андрухову та М. А. Абдулаєву за добре підготовленні спортивні зали.

ВМЦ «Спорт для всіх»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.12.2018 0 764
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно