альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Збірна м. Вознесенськ. Результати Кубку України з традиційного карате 2018

У вихідні, що минули, а саме третього та четвертого листопада, в місті Кропивницький відбувся ювілейний 25 Кубок України з Традиційного карате. Як і попередні змагання останні 2 роки, цей турнір пройшов в Хомбу-Додзьо (головному залі) Національної Федерації Традиційного Карате-До України.

Як завжди в цьому турнірі взяла участь і команда міста Вознесенська. Наші спортсмени останні два десятиліття, з часу створення Вознесенського Клубу традиційного карате-до «Дай-Цзі», завжди гідно представляли рідне місто на цих змаганнях. Цей раз також не став винятком.

У збірну команду Вознесенська увійшли: Євтушенко Максим, Кочуг Катерина, Кочуг Вікторія, Резмеріца Артем. Всі каратисти є членами клубу традиційного карате-до «Дай-Цзі». Підготовкою команди до виступів займалися тренери: Фадєєв Віктор та Михайлов Сергій.

Вознесенці завоювали нагороди у двох видах програми змагань. Катерина Кочуг посіла друге місце в куміте серед дівчат віком 14-15 років, а її молодша сестра Вікторія та Максим Євтушенко вибороли третє місце в розділі ЕН-БУ у віковій категорії 12-15 років. Четвертий учасник нашої команди, семирічний Артем Резмеріца, який вперше потрапив на змагання такого рівня, хоч і не виборов призових місць, але виступав дуже гідно та впевнено.

В цілому вознесенські каратисти, як і представники вознесенських команд з інших видів спорту в черговий раз підтвердили, що Вознесенськ це спортивне місто, яке не дарма пишається своїми досягненнями.

(фотозвіт про змагання невдовзі з’явиться за адресою: : http://karate-do.mk.ua).

                                                                                                                              Віктор Фадєєв

скачать dle 12.0
Дата публікації: 05.11.2018 0 1 169
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно