альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відзначення 110-ї річниці футболу Миколаївської області

В рамках відзначення 110-ї річниці футболу Миколаївської області 20 жовтня на міському стадіоні КО ВМЦ ФЗН «Спорт для всіх» за підтримки Федерації футболу Миколаївської області провела змагання «Кубок закриття сезону». У змаганнях взяли участь команди: «Мікс», «ДСНС», «ДЮСШ», «Зорі над Бугом», «Ветеран-Освіта». Перед початком змагань до всіх гравців та вболівальників з вітальними словами звернулися ветеран футболу Шмалько Микола та директор КО ВМЦ ФЗН «Спорт для всіх» Алексєєв І.С.

І ось розпочалися ігри.  На футбольному майданчику точилася запекла боротьба. Тут були і пенальті й жовті картки. А головне - переможці. Головний трофей змагань здобула команда «Ветеран-Освіта», яка в фінальній грі виграла у молодої амбіційної команди «Мікс». По закінченню змагань директор КО ВМЦ ФЗН «Спорт для всіх» Алексєєв І.С. нагородив кращого воротаря Федорова Сергія «Ветеран-Освіта», кращого гравця Джиоєва Василя («Мікс»), а головним призом - команду «Ветеран-Освіта».

Усі команди щиро подякували голові обласної федерації футболу Олександру Пасічному та начальнику відділу розвитку футболу Олександру Балакіну за надані призи. З приходом цих людей у федерацію всі  команди та любителі футболу відчули добру підтримку. Так, у нашому місті були проведенні змагання серед ветеранів 45+, та дитячий турнір до Всесвітнього дня захисту дітей. І ми сподіваємося, що і в наступному році будемо плідно співпрацювати з федерацією футболу області.

Любителям футболу повідомляємо, що з 1 листопада поле закривається на зимовий період аж до настання тепла весною. Бажаємо всім не втрачати спортивну форму взимку.

КО ВМЦФЗН «Спорт для всіх»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.10.2018 0 824
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно