альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Чемпіонат Європи з годзю-рю карате

19-й Чемпіонат Європи з Годзю-рю карате, який відбувся в м. Майя, Португалія, для національної збірної України пройшов успішно. Команда виборола 29 золотих, 21 срібну та 24 бронзових медалі і в загальнокомандному заліку посіла ІІ місце.

До складу збірної увійшли і мали честь представляти Україну, наші вознесенці: майстер спорту України Олександр Черток і його учениця Дарія Андрейченко, зайнявши два II-х місця та одне III-є. Враховуючи складні поєдинки і добре підготовлених суперників, це дуже гідний результат.

Окрім змагань спортсмени мали нагоду також цікаво і з користю відпочити, відвідавши у місті Руст (Німеччина) один з найбільших парків розваг – Europa Park, відпочити на пляжі у м. Сан-Себастьян (Іспанія), насолодитися купанням в Атлантичному океані (м. Порто, Португалія), цікавими та пізнавальними екскурсіями Барселоною (Іспанія) та Міланом (Італія).

 І, звичайно, хочеться висловити  подяку нашим постійним спонсорам, без яких було б важко, а то й, навіть, неможливо представляти Україну на таких змаганнях. Олександр Черток особисто висловлює ВЕЛИЧЕЗНУ ПОДЯКУ за підтримку та розуміння міському голові Лукову В. Д. та депутатському корпусу міської ради, а також спонсорам: ПП Жигайло Г. Л. («Країна Меблів»); ПП Кутахову В. В. (магазин «Уністрой»);  ПП Середину Ю. М. і Серединій Є.Ф. (магазин «Квіти»); ПП Цизу С. К. (магазин «Катран»); Вермеєнку В. А.; Косогову А. О.; Звєрєву В. В.; Єфанову О. В.; Кузику В. О.; Пахомову Ю. О.; Тюхті І. В.; Тіміку Є. І; Сої О. М.; Невеселому В. В.

Нагадуємо, що тренер Черток О. запрошує всіх бажаючих займатися карате. Карате – це не просто вид східного єдиноборства. Це суглобова гімнастика і розтяжка, дихальні вправи під керівництвом досвідченого інструктора, загартовування маленького організму, розвиток пам'яті і уважності, навчання чіткої дисципліни, подолання лінощів.

Тренування проходять у V-центрі на 4 поверсі. За детальною інформацією звертайтесь за тел: 050-66-44-212

Тренер клубу «Отогава-до»

Черток Олександр

скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.10.2018 0 1 577
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно