альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Саме тому в 1990 році Генеральна Асамблея ООН прийняла рішення про заснування Міжнародного дня літніх людей, призначивши його на перший день жовтня.

День літньої людини — це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов і повагу.

Цей день — не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, зв’язку та розуміння поколінь.

Пам'ятаймо і надалі про свій борг перед ветеранами та людьми поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу й турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.

Любі ветерани!

Незважаючи на усі складнощі, які ви нині переживаєте, не втрачайте оптимізму, посідайте активну життєву позицію, з гідністю несіть високе та горде ім’я – ветеран!  

Бажаю Вам, ветеранам війни та праці, усім людям похилого віку міцного здоров’я, великого людського щастя, сімейного добробуту та мирного неба над головою.

Звертаюся до керівників підприємств, установ та організацій міста – не забудьте привітати ветеранів своєї установи, підприємства з Міжнародним днем людей похилого віку.

І.А.Шишляннікова, начальник Управління соціального

захисту населення Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.10.2018 0 1 023
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно