альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Перевірка достовірності інформації - один з напрямків роботи

Продовжуємо ділитись з нашими читачами інформацією про щоденну роботу яку виконують фахівці Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського ОЦЗ, від якої залежить не тільки імідж служби зайнятості, а й ефективність використання коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

 
Так, одним з напрямків роботи Державної служби зайнятості є робота щодо розслідування страхових випадків та обґрунтованості матеріальних виплат шляхом проведення перевірки достовірності даних, які є підставою для надання особі статусу безробітного та розміру виплати. Перевірки проводяться, як на підставі первинних документів, що надають роботодавці під час розслідування безпосередньо на підприємствах, в установах, організаціях, так у фізичних осіб - підприємців, а також шляхом обміну відповідною інформацією з Державною фіскальною службою та Пенсійним фондом України.
Тож, 20 листопада 2018 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського ОЦЗ Ольга Стрілець відвідала Вознесенську гімназію №1 Вознесенської міської ради з приводу розслідування страхового випадку. Перевірка проводилась безпосередньо в установі в присутності директора Лариси Дворецької. Під час таких запланованих зустрічей головним у роботі фахівця відділу взаємодії з роботодавцями є спілкування безпосередньо з керівником. У невимушеній атмосфері зручно обговорити стан справ в установі, проблемні питання, плани на майбутнє, перспективи щодо прийому працівників. В свою чергу Ольга Стрілець презентувала новітні підходи в роботі служби зайнятості, а саме: «Електронний кабінет роботодавця», який зорієнтований на підвищення рівня взаємодії роботодавців зі службою зайнятості; використання відео-резюме; можливість створення відео презентації вакансій; он-лайн співбесіди з роботодавцями, комунікації із безробітними через соціальні мережі.
Шановна Лариса Дворецька дякуємо за проведену зустріч, жваве спілкування та зацікавленість нашими послугами. Висловлюємо надію на продовження успішної співпраці і в майбутньому. З повагою й побажанням успіхів колектив Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського ОЦЗ.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.11.2018 0 1 186
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно