альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Співпраця з Інститутом серця – втілення іноваційних методів лікування

Динамічний теперішній час, робота в умовах реформування охорони здоров’я спонукають до пошуку нових рішень.

Вперше в Україні  Державна установа «Інститут серця Міністерства охорони здоров’я України» під керівництвом Тодурова Б. М. уклала договір про співпрацю з КП «КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня» ВМР та КП «КНП Вознесенський міський центр ПМСД» в сфері охорони здоров’я з надання високоспеціалізованої медичної допомоги  хворим на серцево – судинні захворювання як дорослих, так і дітей.

Умовами договору передбачені консультації, проведення діагностики та цілеспрямованого відбору хворих на серцево – судинні захворювання на оперативне лікування, причому огляд та відбір хворих може проводитись не тільки в клінічних підрозділах Інституту серця, а й у виїзній  консультативно – діагностичній роботі.

18.10.2018р. в приміщенні міського центру ПМСД відбулась нова подія, спрямована на підвищення якості та ефективності надання медичної допомоги населенню міста Вознесенська.

В рамках угоди про співпрацю  фахівцями Інституту серця кардіохірургами  Патолою Андрієм Олександровичем та Тарановим Максимом Анатолійовичем, кардіологом Мельник Анною Юріївною були оглянуті 65 мешканців міста Вознесенська та Вознесенського району, у тому числі 47 дорослих та 18 дітей. З числа оглянутих п громадян 27 потребують оперативного лікування та отримали направлення в Інститут серця, 30 – запрошені для обстеження та уточнення діагнозу.

Ми сподіваємось на подальшу системну співпрацю з київськими колегами, адже це слугуватиме збереженню здоров’я  наших громадян, покращенню якості їх життя, попередженню інвалідності та  зниженню смертності . Є домовленість про послідуючі виїзні консультації фахівців Інституту серця.

Сектор з питань ОЗ УСЗН ВМР

скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.10.2018 0 2 111
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно