альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Про підсумки конкурсу "Повір у себе, і в тебе повірять інші"

10 квітня 2018 року в приміщенні Вознесенського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради відбулося підведення підсумків конкурсу "Повір у себе, і в тебе повірять інші" для дітей та молоді з функціональними обмеженнями. У конкурсі взяли участь діти з функціональними обмеженнями загальноосвітніх шкіл м. Вознесенська та Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Головна мета заходу – виявити та підтримати творчі надбання дітей, допомогти їм самореалізуватися, подолати ізольованість та привернути увагу громадськості до проблем дітей цієї категорії. З року в рік завдяки йому десятки дітей мають можливість не лише розкрити у собі талант, а й продемонструвати його широкому загалу. За умовами конкурсу, три переможці міського етапу візьмуть участь в обласному фестивалі творчості “Повір у себе, і в тебе повірять інші”.

На цей раз свої роботи представило 12 учасників вищезгаданого конкурсу. Були представлені роботи, виконані у техніках орігамі, квілінг, майстерні поробки з дерева, вишиті нитками,  стрічками й бісером картинки  тощо. 

Найскладнішим завданням заходу було визначити кращі роботи, які візьмуть участь у обласному фестивалі «Повір у себе, і в тебе повірять інші». Адже кожна з представлених робіт по-своєму вражала і була гідна перемоги.

За рішенням комісії визнано  переможців міського конкурсу «Повір у себе, і в тебе повірять інші», а саме:

І місце: Окунєва Анастасія – образотворче мистецтво «Дівчина Весна», яка була направлена до Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для участі у обласному конкурсі “Повір у себе і в тебе повірять інші”;

ІІ місце:  Зінченко Валерій – поробка із природного матеріалу «Моє обійстя»;

ІІІ місце: Саютіна Поліна – декоративно-прикладне мистецтво «Краса України»; Стоян Валерія – декоративно-прикладне мистецтво «Первоцвіт, сонячної весни привіт».

Всі учасники фестивалю будуть відзначені  грамотами, подяками та  подарунками.
Безумовно, що всі учасники фестивалю «Повір у себе, і в тебе повірять інші» є талановитими, різносторонньо розвинутими, дітьми з яскравою фантазією, із загостреним почуттям прекрасного. Хочеться побажати їм наснаги в продовженні розкриття своїх талантів, тому, що кожен з них особливий та талановитий.

Вознесенський міський центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 17.04.2018 0 1 047
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно