альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відбулися загальні збори Вознесенської територіальної громади

30 серпня 2018 року в с. Новогригорівка відбулися  загальні збори Вознесенської територіальної громади у зв’язку з участю нашої громади  (м. Вознесенськ, с. Новогригорівка, с. Ракове) у програмі «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за фінансового сприяння USAID (United States Agency for International Development) та проходженням першого її етапу. На зборах територіальної громади обговорювалися проблемні питання мешканців громади та  визначалися пріоритети розвитку громади в рамках зазначеної вище програми. Основна частина заходу була присвячена обговоренню можливих перших проектів для громади і прийняттю рішення. Визначалися з першим проектом шляхом колективного обговорення та індивідуального голосування.

 Як відомо, програма DOBRE покликана підвищити спроможність керівництва новоутворених об’єднаних територіальних громад  ефективно реагувати на пріоритети громадян завдяки розумному управлінню ресурсами, підвищенню якості комунальних та адміністративних послуг, стимулюванню місцевої економіки та посиленню залучення громадян до прийняття важливих у житті громади рішень. Мета DOBRE – створити можливості зростання та розквіту ОТГ і, водночас, мотивувати та бути моделями для інших громад, які працюють над об’єднанням шляхом залучення допомоги – організаційної або матеріальної. Про це розповіли міський голова Луков В. Д. та представники DOBRE у Миколаївській області - Наталя Сафронова та Наталя Алексієнко, регіональні співробітниці програми.

Нагадуємо, що на початку серпня наша громада  успішно пройшла перший етап і була відібрана за результатами розгляду  заявки. Останній крок до основного відбору було зроблено на загальних зборах, які були завданням-викликом для громади, що претендує стати учасником DOBRE.

Відділ ЕМІІ УКВ ВМР

скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.09.2018 0 1 006
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно