альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Народні депутати погодились виділити кошти для закупівлі комп’ютерного томографа в інтересах Вознесенської лікарні

31 серпня відбулось позачергове засідання Вознесенської міської ради, на якому були присутні також і Народні Депутати України Давид Макар’ян та Олександр Лівік.

Найгарячіші дискусії точилися навколо питання будівництва сонячної електростанції у Вознесенську. Деякі депутати міської ради чомусь вирішили, що даний проект повністю закрито. Така інформація особливо схвилювала Народних Депутатів, адже ініціаторами проекту були саме вони.

Міський голова Віталій Луков рішуче відкинув неправдиві та маніпулятивні закиди. Він завірив громадськість міста, а також Народних Депутатів, що проект будівництва сонячної електростанції міській владі досі цікавий. Роботи з її будівництва буде відновлено в наступному році одразу, як тільки міська рада отримає на це 40 і більше відсотків необхідних коштів.

Знайшовши порозуміння та повну згоду в цьому питанні Народний Депутат Давид Макар’ян озвучив пропозицію використати наявні кошти для придбання комп’ютерного томографа для лікарні. Дане питання знайшло жваву підтримку присутніх, особливо після розгорнутих пояснень головного лікаря Володимира Красьохи щодо переваг різних подібних апаратів та обґрунтування в необхідності закупівлі для лікарні саме такого обладнання. Також запропоновано виділити один мільйон гривень для закупівлі реагентів до медичного обладнання, що було закуплене на кошти Народних Депутатів роком раніше.

Щодо використання залишку суми державної субвенції, що наявна на рахунках міської ради висловив пропозицію Віталій Луков. Місто давно потребує колінчастого підйомника, а також сміттєвозу із можливістю заднього завантаження. Тому на розсуд депутатів було запропоновано закупівлю саме цих машин в інтересах КП «СОМ». Проти такої пропозиції не насмілились виступити навіть найзапекліші антагоністи. Також міським головою запропоновано та підтримано усіма присутніми виділення близько мільйона гривень на закінчення проекту по підігріву води ФОК «Водограй» сонячними вакуумними колекторами. Даний захід одразу дасть відчутну економію для установи.

Детальніше дізнатись про події можна переглянувши відео з онлайн-трансляції позачергової сесії на нашому каналі в мережі You Tubе (https://www.youtube.com/channel/UCcWXWHeggebcgizCK9vkCkw) або на офіційному сайті міста Вознесенська (http://voz.gov.ua/novini/882-priama-transliaciia-pozachergovoi-61-i-sesii-voznesenskoi-miskoi-rady.html).

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 31.08.2018 0 1 416
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно