альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

На прийомі громадян міський голова відповідав на болючі питання містян

30 серпня, на офіційний прийом міського голови завітало вісім мешканців територіальної громади.

Жінка звернулася за допомогою до міського голови в вирішенні ситуації, яка склалась із реєстрацією в будинку. У зв’язку з тим, що помешкання, в якому вона проживає, неналежно оформлене на його власника, жінка і її 1,5 місячне немовля не можуть прописатися в будинку та отримувати державну матеріальну допомогу на дитину. Очільник міста доручив надати жінці максимальний обсяг консультативної допомоги, але щоб зареєструватися в будинку, власнику доведеться його оформити.

Вознесенка скаржилася Віталію Лукову на свого сусіда, котрий, на її думку, порушує права жінки щодо користування власною земельною ділянкою. Чоловік здійснює господарську діяльність у безпосередній близькості з будівлею жінки, чим, зі слів мешканки, шкодить житловій забудові. Міський голова запевнив, що на місце виїде комісія по земельним спорам та розгляне шляхи вирішення цієї проблеми.

Інші питання стосувалися надання матеріальної допомоги на лікування, вирішення непорозумінь із службовцями місцевого самоврядування.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою vdlukov@ukr.net.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 31.08.2018 0 776
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно