альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

За покликом серця до лав Національної гвардії України

Вознесенська міськрайонна філія Миколаївського ОЦЗ завжди рада вітати в своїх стінах гостей та соціальних партнерів нашої служби. Так 19 липня поточного року безробітним громадянам, які перебувають на обліку Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського ОЦЗ, було презентовано можливості військової служби у лавах Національної гвардії України.

 
«Якщо Ви вирішили набути професійних навичок або застосувати уже набуті на благо країни, хочете мати стабільну роботу і отримувати за це стабільну зарплатню, бажаєте бути корисним для суспільства і стояти на захисті закону та загальноприйнятих прав людей, - Вам до нас», - розпочав зустріч старший інспектор з відбору військовослужбовців контрактної служби, молодший сержант Олександр Звягінцев. Він звернув увагу присутніх, що Націона́льна гва́рдія Украї́ни — військове формування з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України і призначене для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян України, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки; а також ознайомив присутніх з основними вимогами, яким повинні відповідати претенденти, а це: громадянство України, вік 18-40 років, фізична підготовленість, відсутність непогашеної судимості, повна середня освіта, проходження професійно-психологічного відбору, військово-лікарської комісії.

 
Особливе місце під час зустрічі мала інформація щодо можливостей навчання у Національній академії Національної гвардії України, адже це чудова можливість отримати одразу дві спеціальності – військову та цивільну. Керівник відділу кадрів Військової частини 3039, майор Андрій Колпакчі розповів присутнім про особливості служби у військовому резерві Національної гвардії України, а це – і можливість самостійно обрати військову частину Національної гвардії України, і отримання відстрочки від призову на військову службу, і збереження місця роботи, займаної посади та середньої заробітної плати, і здійснення грошових виплат на період виконання ними обов’язків і багато чого іншого.
Андрій Колпакчі охоче відповів на всі питання, які виникли у безробітних та стосувались здебільшого матеріального забезпечення та умов прийому на контрактну службу дівчат та жінок. Запропонована буклетна продукція та контактні номери телефонів дадуть змогу бажаючим реалізувати свої наміри та отримати гідний варіант зайнятості.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.07.2018 0 1 145
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно