альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Товариство Червоного Хреста повідомляє

Товариство Червоного Хреста України є неприбутковою добровільною гуманітарною всеукраїнською громадською організацією, діяльність якої ґрунтується на Женевських конвенціях від 12 серпня 1949 року.

Так уже склалося, що про Червоний Хрест згадують тоді, коли виникає потреба полегшити людські страждання, захистити здоров’я, гідність людини, особливо під час збройних конфліктів і стихійного лиха. З Червоним Хрестом завжди пов’язується утвердження високої моралі, поширення ідей гуманізму, милосердя та миру. Та й зрозуміло, усе це відповідає правовому статусу Товариства, що ґрунтується на принципах гуманності, неупередженості, нейтральності та незалежності, добровільності, єдності та універсальності.

На сьогодні, одним із напрямком діяльності Вознесенської міськ районної організації Товариства Червоного Хреста України є допомога мало захищеним верствам населення, в тому числі вимушено переміщеним верствам населення, особливо дітям. Протягом 2017 року організацією була надана натуральна допомога мало захищеним верствам населення в кількості 11 412 чоловік на суму 294 035,00 грн.. Які отримали продукти харчування, одяг, взуття та ліки. З 2011 року впроваджується програма Глобального Фонду по контрольованому лікуванню хворих на туберкульоз. Так протягом 2017 - 5 місяців 2018 року контрольоване лікування отримали понад 40 хворих на

туберкульоз, яким була надана щомісячна соціальна підтримка продуктовими наборами. Взагалі міськ районною організацією в місто та район, протягом 2017 року, було влито 680 050,00 грн.

Ні одна громадська організація не вносить таких коштів, від своєї діяльності в місто та район.

На сьогодні проводиться, та заплановано багато заходів щодо підтримки мало захищених верст населення міста та району.

Звертаємося до Вас, як до партнерів Червоного Хреста, і просимо прийняти участь в цих заходах та підтримати міськ районну організацію Товариства Червоного Хреста України в благодійній діяльності, яка дозволить кожному з нас зробити свій конкретний внесок у благородну справу захисту, допомоги, опіки тих, хто сьогодні потребує цього і чекає щирого відгуку наших сердець.

Якщо КОЖЕН ІЗ НАС ЗРОБИТЬ ХОЧ НЕЗНАЧНИЙ ВНЕСОК У СКАРБНИЧКУ ДОБРИХ СПРАВ, МИЛОСЕРДЯ НА НАШІЙ ЗЕМЛЯ СТАНЕ БІЛЬШЕ !

Кошти МОЖНА перерахувати на р/р 26000060463391МФО 326610 РУ «Приватбанк» код 02940285 отримувач МОО ТЧХУ, Призначення платежу : «Для статутної діяльності Вознесенської МРО ТЧХУ».

Маємо надію на Ваше порозуміння, заздалегідь Вам вдячні.

в.о. Голови Вознесенської МРО ТЧХУ Донцова О.А.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 16.07.2018 0 2 039
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно