альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

15 лютого відбулось чергове засідання робочої групи по перейменуванню вулиць та провулків на території громади міста Вознесенська.



15 лютого 2024 року о 12-00 год. у приміщені міськвиконкому відбулося чергове засідання робочої групи по перейменуванню вулиць та провулків на території Територіальної громади міста Вознесенська.

На виконання вимоги Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», керуючись листом Українського інституту національної пам’яті від 15 січня 2024 року № 148/22.2-08-24, до перейменування планується 3 вулиці та 2 провулка на території міста Вознесенська.

Звертаємо увагу, що назви запропоновані робочою групою щодо перейменування не є остаточними.

Наразі розпочнеться процедура громадських слухань. Кожен мешканець громади матиме змогу подати свої пропозиції щодо нових назв. Після слухань, за результатами яких пройде круглий стіл, буде підготовлено проект розпорядження, який має затвердити, міський голова Величко Є.О.

Список вулиць та провулків до перейменування:


місто Вознесенськ 

№ п/п
Назва вулиць/провулків
Назва вулиць/провулків запропонована членами робочої групи
Вулиці
1
Енгельса
Мальовнича

2
1-го Травня
Херсонська
3
8-го Березня
Кобзарська

Провулки
1
Гастелло
Геннадія
Матуляка
2
Чайковського
Щедрий




скачать dle 12.0
Дата публікації: 16.02.2024 0 60
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно