альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Працівники Південноукраїнської АЕС передали військовим-землякам чергову партію допомоги


Колектив служби інформаційних технологій ВП ПАЕС передав на фронт своєму колезі-військовому і його побратимам партію необхідних приладів на суму майже 157 тисяч гривень та амуніцію.

Запит 154-ої окремої механізованої бригади був на квадрокоптер Mavic3, два дизельних генератори, ланцюгову бензопилу. Потребу військових атомники задовольнили, а крім цього додали декілька комплектів зимового однострою з берцями, чотири набори маскувальних
костюмів і гумові медичні рукавички.
«Хлопці, ми дуже раді бачити вас на рідній землі. Колектив атомної станції трохи назбирав речей, які вкрай потрібні на війні. Ми хочемо вам їх передати. Бережіть себе!», - звернувся до військовослужбовців провідний інженер-електронік служби інформаційних технологій (СІТ) ВП ПАЕС та профспілковий лідер підрозділу Ігор Гапук.

Для бійця з позивним «Кібернетик» 154-ої окремої механізованої бригади колектив СІТу рідний. Чотири місяці тому інженер-електронік атомної станції перекваліфікувався на командира взводу зв`язку. «Життя дуже непросте. До війни треба готуватися заздалегідь.
Але, як показує практика, до цього ти ніколи не можеш бути готовим повністю. Правила війни постійно змінюються»,
- каже військовослужбовець «Кібернетик», колишній працівник АЕС.

Наразі «Кібернетик» із побратимом у складі Сухопутних військ тримають південний фронт. Акцентують, допомога від енергетиків – істотне доповнення до наявних ресурсів.
Дизель-генератори - це не лише світло в бліндажах, заряджені телефони й безперебійна робота кухні. Це живлення великої кількості обладнання, що дозволяє координувати дії між військовими формуваннями. Дрони ж - базова річ сучасної війни. Таких чим більше, тим
краще. «Як показала війна, середній вік «Мавіка» на війні - 10 діб. На жаль, найпотужніші РЕБи скорочують час їхнього життя. Ми просто можемо не отримати наш дрон після завдання. І навіть не тому, що буде знищений, а просто може потрапити в чужі руки», -
розповідає захисник.
Систематична підтримка підрозділів, які захищають Україну на передовій, здійснюється в рамках акції «Допомога захисникам України» за кошти одноденного заробітку працівників ПАЕС.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 31.01.2024 0 56
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно