альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Сервісні центри МВС запускають міжнародну доставку посвідчення водія в Болгарію, Францію, Нідерланди, Туреччину та Австрію


Однією з популярних послуг сервісних центрів МВС – є обмін посвідчення водія. Вона актуальна для багатьох водіїв не тільки на території України, а й серед наших співгромадян, які були вимушені тимчасово виїхати.

У зв’язку з таким попитом, відсьогодні запускається міжнародна доставка посвідчення водія ще у 5 країн: Болгарію, Францію, Нідерланди, Туреччину та Австрію. Тож українці можуть замовити міжнародну доставку посвідчення водія вже у 17 країнах Європи.

«За майже 3 місяці від запровадження сервісу, отримали вже близько 3 тисяч заявок на виготовлення водійських документів. Найбільший попит у Польщі. Замовлення можна зробити в декілька кліків. Міжнародна доставка здійснюється у терміни близько 15 днів», – зазначив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у своєму
Telegram-каналі.

Ця послуга актуальна для тих осіб, які хочуть обміняти своє посвідчення отримане вперше на 2 роки, загубили чи пошкодили, або змінили персональні дані.

Аби замовити міжнародну доставку, необхідно увійти в Кабінет водія. Далі авторизуватись та виконати певні дії.

Міжнародна доставка здійснюється близько 15 днів.

Орієнтовна вартість посвідчення водія – 515 грн за бланк та адмінпослугу. Логістичні витрати поштовим перевізником за кордон складатимуть – 960 грн.

Нагадаємо, що міжнародна доставка посвідчення водія доступна у такі країни Європи: в Польщу, Німеччину, Угорщину, Молдову, Словаччину, Румунію, Іспанію, Литву, Латвію, Естонію, Чехію та Італію.

Сервісні центри МВС Миколаївщини.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.01.2024 0 56
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно