альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Лише за сім днів громадяни уклали 1390 договорів купівлі-продажу прямо у смартфоні, – Ігор Клименко


2023. ПЛАНИ. ДІЇ. РЕЗУЛЬТАТИ: ЦИФРОВІЗАЦІЯ

Якість, швидкість, комфорт для громадян, мінімум бюрократії та виключення корупційної складової – це основні наші орієнтири у процесі цифровізації сервісних послуг МВС. Про це повідомляє міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко в своєму  Telegram-каналі .

«Тиждень тому у співпраці з Мінцифрою запустили перереєстрацію транспортних засобів у застосунку Дія. Лише за сім днів громадяни уклали 1390 договорів купівлі-продажу прямо у смартфоні. Також є можливість поштової доставки номерних знаків та свідоцтв про реєстрацію авто», – зазначає Міністр.

Одна з найпопулярніших послуг, доступних онлайн – обмін посвідчення водія. Це можна зробити в Кабінеті водія, а з травня цього року – також і в застосунку Дія.

З початку 2023 року надійшло понад 240 тисяч заявок на обмін водійських посвідчень. Їх також можна отримати поштою. У жовтні цього року ми запровадили й міжнародну доставку водійських через Кабінет водія. На сьогодні доставка доступна у 12 країнах світу. Нею вже скористалися вже понад 1800 громадян.

Крім того, у Кабінеті водія можна забронювати бажану комбінацію номерних знаків і отримати їх у сервісному центрі МВС. Цього року послугою скористалися понад 23 тисячі громадян.

«Не зупиняємося на досягнутому та впроваджуємо якісні зміни», – резюмує Міністр.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 29.12.2023 0 66
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно