альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

У громаді створено Координаційну раду з питань внутрішньо переміщених осіб, яка вже розпочала свою роботу


Координаційна рада з питань внутрішньо переміщених осіб створена як консультативно-дорадчий орган для участі у реалізації державної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб.

У середу, 27 грудня, відбулось перше засідання Координаційної ради та зустріч з міським головою Євгенієм Величком.

Під час зустрічі було обговорено ідеї та рекомендації щодо залучення внутрішньо переміщених осіб у розвиток власного бізнесу, отримання грантів, навчання новим професіям та працевлаштування. Також розглянуто можливість фінансової та правової підтримки від місцевих органів влади для розвитку бізнесу у нашій громаді.

«Координаційна рада є важливим механізмом для ефективного управління та надання допомоги та підтримки людям, що переїхали до нашої громади. Основним завданням міської ради у співпраці з радою є розробка спільних ініціатив з інтеграції враховуючи потреби переміщених осіб», - зазначив міський голова Євгеній Величко.

Члени ради під час обговорення поділилися досвідом інших громад та висловили своє бачення щодо розв’язання проблем внутрішньо переміщених осіб у громаді.


Склад ради:
Завантажити 
 Переглянути 

Положення ради: 
Завантажити 
 Переглянути 
скачать dle 12.0
Дата публікації: 29.12.2023 0 223
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно