альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Змінено строк дії свідоцтва на перевезення небезпечних вантажів


Зараз в нашій країні існує потреба у паливно-мастильних матеріалах. Це пов’язано із воєнними діями внаслідок повномасштабного вторгнення. Для транспортування паливних та вибухонебезпечних речовин, організації повинні мати відповідні дозвільні документи строком дії один рік.

Раніше, якщо строк дії свідоцтва на перевезення небезпечних вантажів закінчувався під час дії воєнного стану, він автоматично продовжувався. Цим документом можна було користуватись на території України під час дії воєнного стану та впродовж 90 днів після його скасування. Введення таких нормативних змін було необхідним для налагодження перевезень вантажів для критичної інфраструктури та підтримки військовослужбовців.

Нагадаємо, що Кабінетом Міністрів України прийнята
Постанова №828 від 8 серпня 2023 року, якою скасовано продовження строків дії свідоцтва на перевезення небезпечних вантажів під час дії воєнного стану.

Тож задля отримання відповідного документа організація або перевізник звертається до будь-якого зручного регіонального сервісного центру МВС. Фахівці здійснюють перевірку відповідності конструкції та спеціального обладнання транспортного засобу. Свідоцтво видається на всі транспортні засоби EX/II, EX/III, FL, AT, MEMU категорій N та O, які успішно пройшли обов’язковий технічний контроль та придатні до перевезення небезпечних вантажів.

Детальна інформація що отримання послуги із видачею свідоцтва про допуск до перевезення небезпечних вантажів доступна на вебсайті Головного сервісного центру МВС за 
посиланням.

Сервісні центри МВС в Миколаївщини
скачать dle 12.0
Дата публікації: 27.12.2023 0 72
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно