альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Від сьогодні сервісні центри МВС Одеської, Миколаївської та Херсонської областей працюватимуть у новому форматі


У зв’язку з об’єднанням регіональних сервісних центрів ГСЦ МВС Одеської, Миколаївської та Херсонської областей в один структурний підрозділ, від сьогодні, 12 грудня, сервісні центри МВС у цих регіонах розпочинають роботу у форматі
екзаменаційних хабів.

Працюємо по-новому, але, як і раніше, надаємо якісний державний сервіс! Отримати послуги з обміну посвідчення водія, реєстрації та перереєстрації автомобілів можна у будь-якому сервісному центрі МВС трьох областей, однак, скласти теоретичний чи практичний іспит громадяни зможуть у чотирьох підрозділах в Одеській області, трьох -– в Миколаївській та одному в Херсонській.

Зокрема, послуги екзаменації в Миколавській області надаватимуть такі сервісні
центри МВС:

 №4841, м. Миколаїв;
 №4844, м. Вознесенськ;
 №4845, м. Новий Буг.

В екзаменаційних хабах буде забезпечено максимальну зручність для відвідувачів. Зокрема, для забезпечення попиту на екзаменаційні послуги збільшено кількість адміністраторів та транспортних засобів для складання іспитів.

Обслуговування в сервісних центрах МВС відбувається за попереднім е-записом: теоретичний іспит – на 14 днів вперед, а практичний – на 21 день. Крім того, запис
доступний і через термінал у приміщеннях сервісних центрів МВС. Талони в ньому генеруються в день звернення та на 3 дні вперед.

Також нагадуємо, що упродовж 10 днів майбутні кермувальники можуть оскаржити результати іспитів. Для цього необхідно звернутись із заявою до регіонального сервісного центру МВС тієї області, в якій проходили екзаменацію. А отримання копії відеозапису доступне впродовж 30 днів.

Інші сервісні центри МВС Одещини, Мколаївщини та Херсонщини продовжують надавати всі види послуг сервісних центрів МВС, окрім приймання теоретичних та практичних іспитів.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 12.12.2023 0 80
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно