альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Атомники ПАЕС надали допомогу чотирьом військовим підрозділам


11 грудня чотири військові підрозділи, які захищають Україну, отримали від енергетиків Південноукраїнської АЕС необхідне обладнання. Передання допомоги відбулось у рамках акції «Допомога захисникам України».

    Колектив ремонтно-будівельного цеху енергоремонтного підрозділу ВП ПАЕС вручив аеророзвідникам, які коригують удари по ворожих об’єктах поблизу Авдіївки квадрокоптер DJI Mavic 3 і DJI Mavic 3T з тепловізором та комплект акумуляторів до них.
    Працівники служби інформаційних технологій атомної електростанції підсилили можливості однієї з мобільних груп для збиття шахедів, передавши захисникам цінне обладнання у вигляді тепловізійних прицілів, поворотних прожекторів та інверторних генераторів.
    Група працівників апарату управління ПАЕС та профкому мала за честь передати на фронт ще одному підрозділу аеророзвідки сучасний квадрокоптер з тепловізійною камерою DJI Mavic 3T. Він обладнаний найновішою камерою, що дозволяє виявляти об’єкти вночі, в умовах низької видимості.
    Зважаючи на обставини, не завжди військові можуть приїхати і особисто отримати таку необхідну допомогу від атомників. Тож три комплекти акумуляторів для квадрокоптерів відправили поштою.
    На закупівлю всього необхідного для армійців спрямували понад 1 мільйон 200 тисяч гривень. Військові вдячні працівникам Південноукраїнського енергокомплексу за підтримку, адже вона допомагає більш ефективно боротися з ворогом і береже життя наших захисників.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 11.12.2023 0 74
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно