альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Партнерки військовослужбовців та ветеранів можуть отримати безоплатне навчання від Projector Foundation


Хочемо поділитися новиною про запуск безоплатного навчання для 130 партнерок українських військовослужбовців та ветеранів від Projector Foundation. Це перший проєкт фундаційного напрямку «Ветеранські програми», щоб підтримати жінок-партнерок та попіклуватися про родини, які перебувають на межі між військовим та цивільним світом.


Взяти участь можуть жінки-партнерки, які проживають у Сумській, Чернігівській, Одеській, Харківській, Херсонській, Запорізькій, Миколаївській та Дніпропетровській областях, віком від 18.


Податися на навчання, що стартує на початку грудня, можна за шістьма напрямами:


Окрім теорії, студентки отримують практичний досвід роботи з реальним замовником, тож по завершенню партнерки військових та ветеранів отримають сертифікат і портфоліо з готовими кейсами. Групи складатимуться лише з партнерок. Всі студентки поділятимуть спільний досвід, тож середовище буде безпечним і взаємопідтримуючим.


Ми підготували більше деталей за посиланнями:


Дедлайн подачі заявок: 26 листопада 2023 року (неділя, о 23:00).


Будемо вдячними за інформаційну підтримку, аби жінки, які хочуть знайти опору в освіті, змінити роботу, професію чи покращити навички, дізналися про цю можливість.

З радістю відповім на усі запитання та надам додаткові матеріали за потреби.



скачать dle 12.0
Дата публікації: 20.11.2023 0 58
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно