альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Південноукраїнська АЕС облаштувала пункт незламності.


Південноукраїнська АЕС облаштувала в Южноукраїнську, місті-супутнику підприємства, додатковий пункт незламності. Він укомплектований усім необхідним та у разі потреби готовий буде прийняти одночасно до 50 осіб.

«Сподівайся на краще, але готуйся до гіршого» - скориставшись цим принципом, взявши до уваги Постанову Кабінету Міністрів України та звернення міської ради, атомники вирішили облаштувати в місті ще один пункт незламності. Цього тижня об’єкт проінспектували
представники адміністрації та профспілкового комітету підприємства на чолі з генеральним директором. «Після минулих важких періодів відбулися певні зміни в законодавчих документах та вийшли відповідні постанови Уряду. Звичайно, ми, як державне підприємство, мали їх дотриматися, а також не могли не відгукнутися на пропозицію міської ради щодо формування додаткового пункту незламності. Ми знайшли можливості і місце, яке є доступним для мешканців Южноукраїнська і зможе працювати в будь-яких складних обставинах. Пункт незламності обладнаний додатковими аварійними джерелами», - зазначив генеральний директор ВП ПАЕС Ігор Полович.

Обладнали тимчасовий прихисток в одному з приміщень стадіону «Олімп». Він розрахований на 50 осіб. Тут є генератори та старлінк, тож, у разі чергової підлості росії, городянам буде де зігрітися, підзарядити телефони, скористатись інтернетом. Організатори завезли ковдри, аптечку, засоби гігієни, термоси, мікрохвильовку, чайники, запаслись сухпайками та водою.

Окремо потурбувались про маленьких земляків: придбали олівці, книжки, розфарбовки, принесли іграшки та навіть встановили пеленальний столик. Оглянувши об’єкт, заступниця генерального директора ВП ПАЕС з економіки та фінансів, депутатка Южноукраїнської міської ради Анжела Савастру залишилась задоволена результатом роботи колег: «Усе укомплектовано. Є інтернет, створені умови для малечі, є додаткові приміщення: вбиральня та душ. Також дуже важливо, що будуть люди, які забезпечать усі процеси – технічні працівники, соціальні служби та інші. У разі надзвичайної ситуації це дуже доречно. Сподіваюся, що нам усе це не знадобиться, але ми готові».
За словами Андрія Петрука - заступника генерального директора ВП ПАЕС із забезпечення виробництва, на цьому пункті незламності чергові фахівці працюють цілодобово. Тому у разі виникнення надзвичайної ситуації, за якої буде необхідно організувати роботу об'єкта, він одразу буде готовий прийняти мешканців міста.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.11.2023 0 95
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно