альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Програма бізнес стажування

За інформацією Ради голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні та Програмою SABIT з 22 вересня по 13 жовтня 2018 року відкривається програма бізнес стажування в США для фахівців з України за напрямом «Регіональний економічний розвиток».

Програма передбачає обмін інформацією та встановлення ділових контактів у сфері регіонального економічного розвитку, ознайомлення з процесом розвитку економіки в різних регіонах США.

Стажування почнеться з теоретичних занять з бізнесу, що продовжиться практичним і теоретичним навчанням, візитами в американські компанії, асоціації, урядові організації.

Пропонуємо ознайомитися з інформацією, що додається, розглянути можливість участі та заповнити Анкету на конкурс щодо участі у Програмі стажування, яка приймається до кінця дня 29 червня 2018 року.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті програми SABIT: http://www.sabitprogram.org/index.php?option=calendar&Itemid=73

Анкета на конкурс Завантажити 
 Переглянути 

Відділ енергоменеджменту, муніципальних ініціатив та інвестицій

скачать dle 12.0
Дата публікації: 20.06.2018 0 833
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно