альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відновлення та підтримка: на миколаївщині стартує грантова програма підтримки малого та мікробізнесу.


Save the Children у співпраці з Центром Підтримки Бізнесу та Економічного Розвитку раді оголосити проєкт грантової допомоги для відновлення та підтримки економічного розвитку постраждалих громад Миколаївської області.

Зазначимо, що ця програма спрямована на надання фінансової підтримки у розмірі 2500 доларів США для допомоги підприємцям малого та мікробізнесу у відновленні та зміцненні економічного потенціалу.

Програма надання допомоги розподілена на два кроки:


1. Проходження дводенної тренінгової програми, яка надає практичні знання з написання бізнес-планів та подачу грантових заявок на отримання грошової допомоги від міжнародних організацій.

2. Подання на грантову програму Save the children з подальшою участю у конкурсному відборі для отримання грошової допомоги на відновлення чи підтримку бізнесу розміром 2500$.


Зазначимо, що з початку року Гуманітарний Штаб Центру Підтримки Бізнесу за підтримки Save the Children здійснює дистрибуцію гігієнічних та продуктових наборів, а також проводить реєстрацію населення у постраждалих громадах Херсонщини й Миколаївщини для отримання багатоцільової грошової допомоги. Ця роботи ведеться і зараз. Поява нової програми дійсно актуальна, адже стимулювання економічної активності на місцях, підтримка бізнесу та підприємців - першочергові кроки до відбудови країни та її економіки.


Зауважимо, що допомога надається лише для одного представника родини і має бути спрямована на реалізацію представленого на конкурсі бізнес-плану.

Використання гранту МОЖЕ включати, але не обмежується:


– Придбання спеціалізованого обладнання, інструментів, необхідних для
виробництва/переробки.
– Оренда приміщень (до 3 місяців).
– Невеликий ремонт та облаштування приміщень (включаючи меблі, стелажі тощо).
– Витрати на створення додаткових робочих місць і підтримання їх протягом до 3 місяців, не більше 40% суми гранту.
– Закупівля сировини для виробничого процесу (до 30% суми гранту)
– Отримання послуг (до 30% суми гранту)
– Транспортування обладнання/персоналу.
– Інше.

Учать у грантовій програмі є безкоштовною. Для отримання гранту, проходження дводенного тренінгу та подання бізнес-плану є обов’язковою вимогою. Участь у тренінговій програмі є безкоштовною.

Реєстрація на участь у програмі: https://kobo-ee.savethechildren.net/x/sMIzofpb

Кінцевий термін реєстрації: 15.09.2023

ДОВІДКОВО:

Save the Children — це міжнародна організація, яка займається захистом і покращенням добробуту дітей у складні часи, такі як війни, стихійні лиха тощо. Починаючи з 2014 року Save the Children доставляє гуманітарну допомогу дітям та їхнім родинам в Україні.
Центр Підтримки Бізнесу та Економічного Розвитку розробляє та впроваджує стратегії регіонального економічного розвитку та програми підтримки малого та середнього бізнесу. Центр є засновником Української Асоціації Центрів Підтримки Бізнесу (UABSC).
Разом ми працюємо над тим, щоб забезпечити стійке та стале відновлення постраждалих районів Миколаївської області і створити умови для підвищення життєвого рівня та добробуту дітей та їхніх сімей.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.08.2023 0 90
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно