альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відбулось засідання робочої групи з розробки Програми комплексного відновлення території Територіальної громади міста Вознесенська.


📌 У четвер, 27 липня відбулось засідання робочої групи з розробки Програми комплексного відновлення території Територіальної громади міста Вознесенська.

📄 Наша громада працює над розробкою Програми, за допомогою якої ми зможемо спрогнозувати свій розвиток збалансувавши побажання різних груп населення громади, наявних на нашій території ресурсів та обмежень.

👉 До складу робочої групи увійшло 45 представників громади.

✅ Протягом 20 днів ми збирали пропозиції мешканців громади до Програми, через гугл форму та письмово.Всього надійшло 219 пропозицій, що стосуються різних аспектів життя нашої громади, таких як освіта, культура, благоустрій, безпека, екологія та багато інших питань.

🤝 Під час засідання робоча група ретельно обговорила всі надіслані пропозиції та визначилась з процедурою голосування. ✔ Кожен представник групи матиме можливість проголосувати за врахування, часткове врахування чи відхилення окремих пропозицій. Голосування триватиме до 4 серпня.💻 Результати розгляду робочою групою пропозицій громадськості будуть оприлюднені на інтернет-порталі Територіальної громади м. Вознесенська.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 31.07.2023 0 88
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно