альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Соціальні послуги – це заходи з допомоги особам/сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах та не можуть самостійно подолати труднощі.

Соціальні послуги можуть бути:

простими – не потребують постійної комплексної допомоги

комплексними – планомірна і тривала у часі послуга

Хто і в яких випадках може звернутися за соціальними послугами:▫️дорослі чи діти, які за станом здоров’я потребують послуг▫️сім’ї, які зазнали шкоди внаслідок пожежі, стихійного лиха, катастрофи, бойових дій▫️малозабезпечені сім’ї чи ті, в яких є безробітні▫️сім’ї, які потребують підтримки у вихованні дітей

діти-сироти
діти, які перебувають в інтернатних закладах.

У Територіальній громаді міста Вознесенськ соціальні послуги надають такі установи:

КУ «Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська»Зв’язатися: 05134-32602 або ku_tcso@ukr.net
КУ «Вознесенський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю»Зв’язатися: 05134-32081 або kycsrdi-voz@ukr.net
Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вознесенської міської радиЗв’язатися: 05134-32107 або vozmcsssdm@ukr.net

Для безкоштовного отримання соціальних послуг необхідно звернутися до Управління соціального захисту населення (вул. Пушкінська 1, тел.: 05134-32167).

У наступних дописах ми детально розкажемо про послуги, які установи їх надають, які категорії жителів можуть звернутися та де їх можна отримати.Проєкт «Підвищення якості надання соціальних послуг у Вознесенській ТГ вразливими категоріям населення» реалізує громадська організація «Агентство економічного розвитку» за сприяння ПРООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#UNRPPскачать dle 12.0
Дата публікації: 18.04.2023 0 84
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно