альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Агентство економічного розвитку впроваджує проєкт з підвищення якості надання соціальних послуг для ВПО у нашій громаді

Метою проєкту є підвищення якості надання соціальних послуг для ВПО та вразливих жителів і жительок громади, а також морально-психологічного стану працівників соціальної сфери Вознесенської ТГ.

В межах проєкту передбачено комплексно посилити соціальну галузь життєдіяльності громади:

-впровадження зручного програмного продукту, який автоматизує процеси роботи та забезпечить оперативне реагування і контроль;
-підвищення комфорту праці – забезпечення одягом, транспортом, обладнанням працівників соціальної сфери громади;
-психо-емоційна складова – тренінги з попередження вигорання, кризових комунікацій;
-інформаційна складова – інформування про соціальні послуги, які надають комунальні заклади громади, порядок їх надання.Нині команда проєкту провела підготовчу роботу – закупила програмне забезпечення, яке структурує роботу соціальних установ, нову техніку для обладнання гуманітарних штабів громади та покращення матеріально-технічного стану установ.

Партнери проєкту: Управління праці та соціального захисту населення Вознесенської міської ради, КУ «Територіальний центр обслуговування» та КУ «Вознесенський міський центр соціальних служб».

Проєкт «Підвищення якості надання соціальних послуг у Вознесенській ТГ вразливими категоріям населення» реалізує громадська організація «Агентство економічного розвитку» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. 

#UNRPPUNDP Ukraine / ПРООН в Україніскачать dle 12.0
Дата публікації: 10.03.2023 0 106
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно