альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Громадська організація «Всеукраїнське Братство Бджолярів України» є ініціатором і організатором Програми «Допомога на бджолиних крильцях», що покликана допомогти бджолярам, що втратили пасіки частково чи повністю через військову агресію рф

Це гуманітарна допомога бджолярам у вигляді надання вуликів та/або бджолиних сімей та/або інвертарю та/або обладнання та/або вуглеводних (цукру) та білкових (американське білкове канді) кормів для бджіл та/або ветеринарних препаратів.

Програму реалізує Благодійна організація «Благодійний фонд «Допомога на бджолиних крильцях», за підтримки американської компанії Greater Good Charities.

В травні - червні 2023 року вони планують надавати допомогу бджолярам Миколаївської області і частково бджолярам Херсонської області. У цих областях постраждало багато бджолярів. 3 початком бджільницького сезону вони потребують допомоги у отриманні пакетів бджіл і кормів для бджіл, а разом із цим і частково ветеринарних препаратів для бджіл і мілкого реманенту

Організація планує практично реалізувати допомогу в наступний спосіб. Мають домовленість з компанією ТОВ "Медовий стандарт" (Миколаївська обл., Вітовський р-н, село Мішково-Погорілове, вулиця Миру, будинок 27, директор Антон Сергійович Чорний), та керівником філії ГО «Всеукраїнське Братство Бджолярів України» у Миколаївській області (Миколаївська обл., Вознесенський р-н, смт. Братське, вул. Кушнікова, будинок 91 А, керівник Жеванов Віктор Іванович) щодо виділення складських приміщень для тимчасового розміщення гуманітарної допомоги. Планується три етапи видачі допомоги зареєстрованим бджолярам у Програмі «Допомога на бджолиних крильцях»:

-перший етап - швидкий - 3 травня планується доставити 130 пакетів бджіл на склад у с. Мішково-Погорілове і протягом двох днів 3 та 4 травня бджолярі мають отриматицей вантаж.

-другий етап - протягом травня на склади у с. Мішково - Погорілове та смт. Братське, планується доставити гуманітарну допомогу - пакети бджіл, корми для бджіл, ветеринарні препарати для бджіл, мілкий реманент і протягом травня частина допомоги буде розповсюджуватись нашими представниками між бджолярами.

-третій головний етал - у період з 4 по 15 червня запланована роздача основної частини гуманітарної допомоги зі складу у с. Мішково-Погорілове за участі представників нашої організації та за участі представників наших партнерів-спонсорів з американської компанії Greater Good Charities.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.05.2023 0 167
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно