альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенськ відвідали представники Програми ЄС «Мери за Економічне Зростання»

12 червня, в рамках інформаційно-моніторингового візиту, місто відвідали Координатор Програми ЄС «Мери за Економічне Зростання» в Україні Олександр Цепко та радник Програми Павло Касьянов. Метою робочого візиту було особисто познайомитися з місцевими фахівцями, які займаються економічним розвитком громади та розробкою відповідного плану МЕР.

Олександр Цепко розповів присутнім, що вищевказаний проект реалізується у 6 країнах світу: Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна, тематикою якого є саме місцевий економічний розвиток. У січні 2018 року 6 громад з України вже отримали кошти на реалізацію власних проектів, тож у Вознесенська є реальні можливості стати одним із переможців та залучити кошти ЄС в свою громаду.

Місцеві фахівці з хвилюванням озвучили свої думки щодо тем для участі у проекті, а саме – розвиток домашнього овочівництва та ягідництва з побудовою показового майданчика та закупкою холодильного обладнання; створення місцевого фонду енергоефективності та розвиток туристичної сфери.

Експерти Програми ЄС «Мери за Економічне Зростання» уважно заслухавши напрацювання надали слушні поради робочій групи та визначилися з двома пріоритетними темами, які, на їх розсуд, могла б гідно оцінити Європейська комісія.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 15.06.2018 0 1 324
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно