альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Всесвітній тиждень імунізації

 Карантинні обмеження з початку 2020 року, російська агресія  з 2022 року ставить складні задачі перед сферою охорони здоров’я. Постійна міграція населення, погіршення соціально побутових умов, зниження рівня життя та фінансової спроможності,  порушення логістичних маршрутів, доступності до отримання спеціалізованої допомоги  - це далеко не весь перелік негараздів що принесла війна. Але не зважаючи на це ми маємо зберегти здоров’я нації навіть в таких складних умовах.

Основним напрямком первинної ланки є профілактика. Щеплення  єдиний  надійний захист від інфекційних хвороб. Вчасно зроблена вакцинація зменшить ризики захворіти на імунокеровані інфекції та практично унеможливить ризик виникнення ускладнень від них. За період карантину і дії військового часу в Україні суттєво зменшився відсоток щеплень від дифтерії, правця, кашлюку, кору, краснухи та паротиту. І як наслідок ми маємо випадки  захворювання у дітей  на дифтерію, кашлюк, кір. У не щеплених осіб перебіг захворювання може привести до стійкої втрати працездатності і навіть до летального випадку.

Не зволікайте!!! Захистіть себе та своїх дітей вчасно.  На даний час в кабінетах щеплення  КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД» в наявності:

- вакцина АКДП;
- вакцина для профілактики гемофільної інфекції;
- вакцина проти гепатиту В;
- інактивована вакцина проти поліомієліту;
- КПК,
- БЦЖ;  
- АДПм вакцина проти дифтерії правця для дорослих та дітей від 7 років з порушенням календаря щеплень.

Зверніться до свого лікаря та отримайте консультацію про найбільш раціональну для вас схему вакцинації:

Вул. Короленка,5 – амбулаторія  № 1;
Вул. 228 стрілецької дивізії, 26 – амбулаторія № 2;
Вул. Київська, 218 – амбулаторія № 3.
Записатися до сімейного лікаря та отримати консультацію можна за безкоштовним номером телефону контакт центру 0800213703.

З турботою та повагою ваші сімейні лікаріскачать dle 12.0
Дата публікації: 26.04.2023 0 113
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно