альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

У сервісних центрах МВС Миколаївщини вчергове виявили дії з кримінальними ознаками

Хитруни цього тижня.

Задля перереєстрації MERCEDES-BENZ до сервісного центру МВС Миколаєва звернулися брати. Але, фахівці експертної служби МВС під час дослідження свідоцтва про реєстрацію ТЗ встановили, що мають місце сліди видалення та нанесення інформації способом, що суттєво відрізняється від аналогів підприємства виробника бланків. Пізніше стало відомо, що хлопці загубили оригінал свідоцтва на автівку, і вирішили скористатися послугами місцевих умільців. Тож доля MERCEDESа, братів та фальсифікаторів залежить від результатів роботи правоохоронних органів.
А днем раніше, до сервісного центру Первомайська звернувся мешканець сусіднього Вознесенського району задля відкриття категорії «С». На жаль, наші адміністратори були вимушені відмовити суб’єкту звернення. Наш візаві, в надії на ймовірну недосконалість електронних баз та реєстрів, вирішив спробувати собі щастя. А не так сталося, як гадалося. Усі сподівання були розвіяні пильним адміністратором сервісного центру МВС та представниками Первомайського райвідділку поліції.


#СервісніЦентриМВС Миколаївщини радять бути обачними та не хитрувати. Обирати шляхи вирішення проблемних ситуацій виключно законними кроками.


Регіональний сервісний центр МВС в Миколаївській області
скачать dle 12.0
Дата публікації: 14.04.2023 0 379
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно