альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Продовжуємо реалізацію проєкту «Відродження традицій компостування для збереження навколишнього середовища у Територіальній громаді міста Вознесенськ».

Наразі працюємо з експертами над розробкою концепції створення компостного кластеру в нашій громаді.Експерти проєкту досліджують місцеві умови та розробляють концепцію системи обробки органічних, садово-паркових і зелених відходів для Вознесенської громади.

Ми провели зустріч експертів із заступниками міського голови Андрієм Жуковим та Андрієм Макоєдом, де обговорили бачення міської влади щодо створення кластеру та реалізації концепції у майбутньому.Андрій Макоєд показав ділянку біля міського полігону, на якій можливе будівництво компостного кластеру.

Тож тепер експерти мають розробити технологічний опис концепції обробки органічних відходів і техніко-економічні показники відповідного майданчика.

Проєкт «Відродження традицій компостування для збереження навколишнього середовища у Територіальній громаді міста Вознесенськ» реалізує Благодійна організація «Фонд громади Вознесенська» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Швеції.

UNDP Ukraine / ПРООН в Україні Embassy of Sweden in Kyiv#UNRPPскачать dle 12.0
Дата публікації: 21.03.2023 0 107
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно