альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Всеукраїнська організація «Асоціація Благодійників України» приймає заявки для участі в Конкурсі «Благодійна Україна-2022» під гаслом «Благодійність на захисті України»

Конкурс проводиться з метою всебічної підтримки волонтерського та благодійного руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення, сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.
Завданнями конкурсу є: популяризація благодійництва та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик; відзначення кращих благодійників та волонтерів,їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року; інформування суспільства про кращі практики благодійності; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності та волонтерства, актуальність та суспільна значущість різнопланових реалізованих доброчинних проектів.
Конкурс проводиться в 25 номінаціях: основні колективні, індивідуальні,спеціальні.
Останній  термін подачі заявок для участі в Конкурсі «Благодійна Україна-2022» - 30 квітня 2023року(включно).
Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на офіційному сайті
https://blagoukraine/org. Facebook: BlagodijnaUkraina, електронна пошта konkurs.blago@gmail.com. Оргкомітет конкурсу: тел. +380671640411 (у робочий час).скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.04.2023 0 99
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно