альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

У дитячій бібліотеці, святкуючи День Незалежності України, сплели віночок з побажань Україні та рідному краю

Кожна людина завжди з великою любов’ю і душевним трепетом згадує місце, де народилася, де минуло її дитинство - свою маленьку батьківщину. І якщо скласти маленькі батьківщини кожного з нас – вийде наша велика держава Україна.
Що таке Україна?             
Україна – це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і зрозуміло, мудрими, талановитими людьми. Для кожного, хто вважає себе українцем, Україна є святинею, скарбом, національною гордістю.
Почуття патріотизму стає глибшим, коли ми більше дізнаємося про історію своєї малої батьківщини, про знаменитих земляків, про пам’ятки рідного краю. Саме про це йшла мова 23 серпня, в День Державного Прапора України та з нагоди 26-ої річниці Незалежності України, 80-річчя Миколаївської області, в дитячій бібліотеці КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» під час святкового тематичного заходу «Нехай повік у душах наших не згасне рідна Україна». Учасниками програми стали юні користувачі бібліотеки, вихованці центру психологічної реабілітації дітей, мешканці житлового масиву. Справжній барвистий букет з позитивних емоцій, гарного настрою та теплих посмішок отримали присутні від переглянутого заходу.
Бібліотекарі, а також дівчатка-ведучі, які в цей день виступали в образах «України» та «Миколаївщини», вели щиру розмову з дітьми та дорослими про Україну, про рідне місто, про Миколаївщину. Присутні дізналися багато нової та корисної інформації про красивий, неповторний наш регіон, доля якого стала частинкою долі великої України. Завдяки відеофільму про Миколаївщину, діти подорожували просторами рідного краю, милувалися природою, чудовими ландшафтами. Учасники заходу виконували цікаві завдання, приймали участь у вікторинах: «Було колись в Україні», «Чи знаєш ти свій рідний край?». Скільки змістовної та корисної інформації отримали присутні про рідний край! А далі - під гарну пісню «Розцвітай Україна» діти та дорослі вітали Україну зі святом, висловлювали свої побажання нашій прекрасній Батьківщині та плели вінок рідній стороні. Захід супроводжували пісні про Україну та вірші, які читали користувачі дитячої бібліотеки. Доповнювали тематичну частину заходу і книжкові виставки: «Україна – територія гідності та свободи»; «Батьківщина моя Миколаївщина», які презентували літературу про дідів і прадідів, що жили на нашій землі, про людей, які славлять Україну в наші дні, матеріали про рідну малу батьківщину Миколаївщину. Вся ця цікава інформація стане дітям у нагоді не лише на уроках у школі, але і в повсякденному житті.
На завершення святкової програми бібліотекарі звернулись до присутніх з такими словами: До незалежності Україна йшла довгим, тяжким і жертовним шляхом, дорого за неї заплатила. За нею - і трагічні, і героїчні сторінки історії нашого народу.
Є така держава – Україна і вона святкує 26-ту річницю Незалежності. То ж нехай це величне свято доторкнеться сердець кожного з нас, а почуте збагатить наші душі!
Нехай наші символи - святий Гімн, Золотий Тризуб, наш Прапор синьо-жовтий освітлюють наше життя, гріють душі й серця, єднають і зміцнюють сили всіх українців.скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.10.2017 0 1 884
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно