альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенський гуманітарний хаб: пункти видачі гуманітарної допомоги та кому надається


Вознесенський гуманітарний хаб – це центр мережі гуманітарної допомоги, яка надходить до нашої громади, а потім з хабу допомога розподіляється в пункти видачі для населення.

Гуманітарна допомога спрямовується на підтримку внутрішньо переміщених осіб та найбільш вразливих категорій населення.Наразі в нашій громаді вже зареєстровано 1720 внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

В громаді працюють наступні пункти видачі допомоги:

1. Продуктові набори, засоби гігієни для дорослих, речі надаються внутрішньо переміщеним особам. Для отримання звертайтесь до Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська» по вул. Михайлівська, 3 в робочі дні з 8 до 16 години.
Телефон для отримання детальної інформації 0950652611
В пункті можна отримати підгузки для дорослих, які надаються всім мешканцям, що цього потребують.

2. Дитяче харчування, суміші, засоби гігієни та підгузки для дітей надаються внутрішньо переміщеним особам.Гуманітарна допомога для дітей надається за адресою: Центральна 22 (Служба у справах дітей), в робочі дні з 9 до 12 години.
Телефон для довідок 0505616825
В пункті можна отримати підгузки для дітей (розміри 1,2,3) всім мешканцям громади.

3. Медична допомога для внутрішньо переміщених осіб надається незалежно від наявності декларації з сімейним лікарем за адресами: вул. Короленка, 5 – амбулаторія № 1; вул. 228 стрілецької дивізії, 26 – амбулаторія № 2; вул. Київська, 218 – амбулаторія № 3.
Безкоштовний телефон контакт центру 0800213703 для довідок та попереднього запису на прийом.
В амбулаторіях працюють пункти видачі допомоги ліками для ВПО, які надаються за направленням лікаря та якщо потрібні ліки є в наявності.

4. Гаряче харчування надається щотижня в четвер та неділю о 12-00 за адресою вул. Шмідта, 9 Червоний Хрест (звертатися зі своїм посудом).

Гуманітарна допомога для пенсіонерів, осіб з інвалідністю, багатодіттних родин та інших категорій населення надається відповідно від наявної гуманітарної допомоги, про видачу повідомляється окремо на ресурсах місцевої влади.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 16.06.2022 0 1 652
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно