альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Витяг про місце проживання тепер можна отримати без відвідування Центру надання адміністративних послуг у м.Вознесенську.

Зареєстроване місце проживання громадянина підтверджується наступними документами:

-паспорту громадянина України, виготовленого у формі книжечки;
-паспорту громадянина України або паспорт громадянина України для виїзду за кордон у формі е-паспорта або е-паспорта для виїзду за кордон;
-витягу з реєстру територіальної громади.

Тепер з’явилась можливість отримати витяг з реєстру Територіальної громади, який підтверджує місце проживання громадянина через Портал Дія за посиланням https://diia.gov.ua/.../vityag-z-reyestru-teritorialnoyi...

Витяг міститиме наявну у відомчій інформаційній системі ДМС інформацію про особу, адресу та дату задекларованого/зареєстрованого місця її проживання(перебування) або адресу та дату зняття з декларованого/зареєстрованого місця проживання (перебування), або відомості про скасування декларування/реєстрації/зняття задекларованого/зареєстрованого місця проживання (перебування).Крім того, на сформований витяг автоматично наноситиметься унікальний електронний ідентифікатор (QR-код).
За його допомогою громадяни можуть пред’явити витяг та перевірити спеціальними технічними засобами шляхом отримання даних із відомчої інформаційної системи ДМС.

Також зауважуємо, що витяг формується відповідно до даних реєстрів територіальних громад станом на 23 лютого 2022 року.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.06.2022 0 490
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно