альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Допомога для внутрішньо переміщених осіб

В Вознесенській громаді вже зареєструвались 1243 внутрішньо переміщених осіб

Щоб якісно організувати підтримку внутрішньо переміщених осіб, які на даний час перебувають у нашій громаді, просимо заповнити гугл форму за посиланням https://docs.google.com/.../1o4DcQZj-XjESAvDIy69.../edit
В формі вкажіть потреби та проблемні питання, які у вас виникають.При наявності ресурсів ми будемо допомагати відповідно до ваших звернень.
Також, якщо Ви вже звертались до одного з гуманітарних пунктів, просимо надати в формі зворотний зв'язок.

Звертаємо увагу, що продукти харчування та речі надаються лише ті, які є в наявності, можливості обирати або замовляти за списком не має.

Нагадуємо, що в громаді працюють наступні пункти гуманітарної допомоги:
✔ Продуктові набори можна отримати звернувшись до Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська» по вул. Михайлівська, 3 в робочі дні з 8 до 16 години.
Телефон для отримання детальної інформації 0950652611
✔ Гуманітарна допомога для дітей віком до 3 років надається за адресою: Центральна 22 (Служба у справах дітей), в робочі дні з 9 до 12 години.
Телефон для довідок +380 (50) 561 68 25
✔ Гуманітарну допомогу речами надають пункти гуманітарної допомоги, що розміщені в школах № 4 та 8 міста Вознесенська, а також Товариство Червоного Хреста по вул.Шмідта, 9.
✔ Гаряче харчування надається щотижня в четвер та неділю о 12-00 за адресою вул. Шмідта, 9 (звертатися зі своїм посудом).
скачать dle 12.0
Дата публікації: 09.05.2022 0 949
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно