альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

У Вознесенську пишно відсвяткували Новий рік за Старим стилем на новій ярмарковій площі

Новий рік за Старим стилем в нашій громаді  відсвяткували на новій ярмарковій площі. Вона розташована на 3-му мікрорайоні біля містечка казка. Ярмаркові ряди площі стилізовані під старовинний потяг. За задумом, дизайн повинен пасувати до дизайну дитячого містечка "Казка", що знаходиться поруч.
Збудувати ярмаркову площу громаді допоміг американський народ через програму "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)", що фінансується USAID. За проєктом було виконано покриття тротуарною плиткою, встановлення ярмаркових місць, встановлення сучасного туалету, а також влаштування тротуару по вулиці Сухомлинського. В деяких місцях будівельні роботи ще продовжуються та будуть завершені за сприятливих погодних умов.
Міський голова Євгеній Величко подякував нашим партнерам - програмі DOBRE за допомогу в реалізації проєкту, керівництву Національної поліції в Миколаївській області та у Вознесенському районі - за те, що допомогли в організації свята та надали можливість бачити і слухати відомий поліцейський ансамбль "Южний патруль". Також голова громади побажав усім гарного свята та запросив відвідати благодійну ярмарку, де можна було придбати сувеніри та смаколики.
Гостей свята розважали колективи художньої самодіяльності танцями, співами, і звичайно ж, щедрівками. Також людей розважали цікавими конкурсами та забавками. Родзинкою свята став вже згаданий ансамбль "Южний патруль". Присутні були в захваті від їхнього виступу й запрошували приїздити до Вознесенської громади ще. Співаки пообіцяли повернутися, тож будемо чекати їх і на інших святах.
В кінці святкування для присутніх грала святкова дискотека.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 15.01.2022 0 929
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно