альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

З нагоди відзначення «30-річчя Незалежності України» батька-вихователя Дитячого будинку сімейного типу нагороджено ювілейний знаком

Сьогодні, 26 жовтня 2021 р., на початку проведення чергової сесії міської ради міський голова Територіальної громади м. Вознесенська Євгеній Величко від імені голови Миколаївської обласної державної адміністрації Віталія Кіма з нагоди «30-річчя Незалежності України» урочисто вручив нагороду - ювілейний знак батьку-вихователю дитячого будинку сімейного типу Козаченку Олегу Леонідовичу.
У 2018 році батьки – вихователі Козаченко Олег Леонідович та Ірина Валеріївна створили Дитячий будинок сімейного типу, в якому виховується 8 дітей, з яких 6 прийомних.
Родина Козаченків має активну життєву та громадянську позицію, спільно з дітьми приймають активну участь у загальноміських культурних заходах, приділяють належну увагу навчанню, всебічному розвитку дітей та беруть активну участь у житті шкільної родини. Організовують родинні туристичні походи та всіляко забезпечують дітям активний відпочинок. Виховують дітей в дусі патріотизму та любові до рідної Батьківщини, прищеплюють дітям любов до рідно краю.
Щиро вітаємо Козаченка Олега Леонідовича із заслуженою відзнакою та бажаємо Дитячому будинку сімейного типу «Ластівчине гніздечко» добробуту, процвітання та подальшого розвитку на благо дітей громади.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 27.10.2021 0 431
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно