альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Про фінансову підтримку виробників гречки

Поточного року одним із напрямів державної підтримки сільськогосподарських виробників є виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь, на яких вирощувалася гречка.

Повідомляємо, що бюджетна субсидія надається на безповоротній основі в межах бюджетних призначень у розрахунку на один гектар оброблюваних угідь, на яких вирощувалася гречка, у розмірі до 5000 грн на один гектар, але не більше ніж на 300 га оброблюваних угідь одним отримувачем.

Отримувачами коштів є сільськогосподарські товаровиробники — юридичні особи, незалежно від організаційно-правової форми та форми власності та фізичні особи-підприємці, які не мають порушених справ про банкрутство, не перебувають в стадії ліквідації, не мають протерміновану заборгованість по податках та зборах до бюджету більш як шість місяців.

Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 11.08.2021 № 886.
Форми документів для нарахування та виплати субсидії у розрахунку на 1 гектар оброблюваних угідь затверджені наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 03.09.2021 № 172.

Заявки та документи на отримання фінансової підтримки приймаються обласною комісією до 15 листопада.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.10.2021 0 439
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно