альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

День усиновлення - свято людей з великим серцем!

30 вересня День усиновлення – свято всіх усиновлювачів, опікунів/піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів, які прийняли до своїх сімей дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які за різних обставин втратили рідних батьків.
Усиновлювачі, опікуни/піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, які зважились на важливий, відповідальний та непростий крок взяти на виховання та спільне проживання дитину, заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Вони дбають про дітей, які зазнали у своєму маленькому житті багато випробувань голодом та холодом, відсутністю гідних умов для проживання, відсутністю батьківської підтримки та любові.
Доброта та любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства та держави.
На сьогоднішній день в Територіальній громаді міста Вознесенська успішно функціонує: 6 прийомних сімей, в яких виховуються 12 дітей, позбавлених батьківського піклування, 2 дитячі будинки сімейного типу, які зігріли родинним теплом 15 дітей, проживає 80 родин опікунів/піклувальників та 28 усиновлених дітей. Ці родини дали кожній дитині-сироті та дитині, позбавленій батьківського піклування найважливіше – щастя мати сім’ю, батьківську турботу і тепло.
Дозвольте від імені міської влади та громади висловити вдячність усиновлювачам, опікунам/піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям, які взяли на виховання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування. Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, взаєморозуміння, наснаги, достатку та процвітання.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.09.2021 0 565
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно